Мирон Маркевич: “Металіст – молода і амбіційна команда”

Мирон Маркевич

Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич у коментарі для клубного сайту поділився очікуваннями від матчу з Металістом.

“У минулому турі Металіст зіграв внічию з тернопільською Нивою. Там була рівна гра, хоча харків’яни навіть мали перевагу. Це молода та амбіційна команда з багатьма юними футболістами.

Звичайно, що їм ще важкувато грати на рівні з дорослими, але вони прогресують і це помітно. Готуємось у звичному режимі до поєдинку і усвідомлюємо його важливість.

Думаю, що у нашій групі до останнього туру триватиме запекла боротьба за п’ятірку між кількома претендентами. У нас попереду дуже непрості матчі, ми гратимемо проти команд, які борються за топ-5. У паралельній групі, як на мене, майже все зрозуміло. А от у нашій групі інтрига житиме до кінця.

Хто не зіграє проти Металіста? Нам не допоможуть дискваліфіковані Тимофій Сухар і Артур Рябов – вони пропускатимуть цей тур. Замість них гратимуть інші футболісти, але я не думаю, що це серйозно вплине на ігрову схему Карпат. У нас є хороші футболісти, маємо якісну заміну. Бачив гру Богдана Векляка, Артура Шаха та Кирила Матвєєва за Карпати-2, тож думаю, що Шах вже на підході. Тренерський штаб шукатиме можливість залучати Артура в основний склад“, – сказав Мирон Маркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *