Легіонер ФК ЮКСА: “З адаптацією в Україні у мене жодних проблем”

22-річний бразильський півзахисник футбольного клубу ЮКСА Матеус Пагліаріні, який є найкращим бомбардиром команди, розповів ПФЛ, як наважився на переїзд до України.

З адаптацією в Україні у мене жодних проблем не було, адже клуб надав усі необхідні умови. Дуже швидко зміг адаптуватися у новій країні та в колективі. Безумовно, футбол в Україні відрізняється від бразильського. У Бразилії ми граємо в більш тактичний футбол, а в Україні основний акцент роблять на силовий.

Щодо найскладніших матчів, то варто відзначити протистояння проти Дружби (1:2) та Звягеля (1:1). І це не дивно, адже вони серед лідерів.

Прийняти пропозицію ЮКСА було непросто, адже розумів, що в країні війна. Я повірив у проєкт президента, який нас запросив. Розумію, що якщо зможу проявити себе, то матиму можливість грати в іменитих українських клубах або навіть у Європі. Ми вже у Європі, тому скаути іменитих клубів можуть на нас звернути увагу. Це простіше, ніж коли ми грали у Бразилії.

Габріель першим отримав пропозицію ЮКСА. Ми з ним грали за Уніан Фредерікенсе. З Венді познайомились вже в аеропорту. Він теж чудовий гравець і хороша людина. Ми разом адаптовуємося, граємо і намагаємося виправдати очікування клубу”, – сказав Матеус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *