Едмар: “Кривбас зараз демонструє дуже чудову гру”

Едмар

Наставник “Металіста 1925” Едмар розповів про роботу під час павзи в чемпіонаті, кадрову ситуацію в команді та оцінив гру, яку зараз демонструє “Кривбас“.

– Знову міжнародна павза. Знову час більше попрацювати з командою. Чим займалися?

– Звісно, що завжди, коли немає матчів, хлопці сумують за ними, хочеться грати, коли ти звик до цього. Але головне, щоб цей час, який був у нас, був часом, коли ми могли виправити те, чого нам не вистачало, особливо стосовно реалізації. Зосередилися на тренуваннях на діях атакувального плану. Головне, щоб це все вдалося.

– У якому моральному та фізичному стані зараз команда?

– Я думаю, що завжди, коли програєш складно зібратися, але ця павза тут нам також на користь. Можна так сказати, що хлопці відійшли й перебувають в цілком нормальному психологічному стані. Думаю, мають гарний настрій.

– Грати доведеться проти лідера. Наскільки, на вашу думку, справедливо, що “Кривбас” на першій позиції, і чи немає в команді страху перед ними?

– Звісно, що ми вивчали останні матчі “Кривбасу”, дивилися, як вони грали. Їх гра зараз дуже добре виглядає. Особливо, коли вони всі біжать вперед, тому з ними потрібно зіграти дуже обережно. Намагатимемося зіграти дуже гідно проти “Кривбасу”.

– Чи всі футболісти готові зіграти? Немає хворих чи травмованих?

– Начебто, уже в усіх все нормально, загалом. Євген Ткачук трошки прихворів, але вже може грати. Тож, думаю, що на цю гру всі будуть в строю.”, – сказав Едмар клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *