Захисник Металіста-1925 поділився очікуваннями від гри з СК Дніпро-1

Захисник “Металіста 1925” Ігор Курило розповів  про реакцію на результат кубкового матчу та підготовку до поєдинку проти “Дніпра-1”.

– У команди завершилася безпрограшна серію в кубковому матчі. Але з іншого боку можна подивитися й сказати, що триває безпрограшна серія в чемпіонаті. Яке у команді ставлення до результату поєдинку на Кубок?

– Так, можна сказати з одного боку, що серія в нас закінчилася. Але, я думаю, що у нас ставка більше на чемпіонат, тому ми хочемо продовжувати перемагати, не програвати в чемпіонаті краще, ніж в кубку.

– З яким настроєм готуєтеся до матчу з “Дніпром-1”?

– Команда зараз в хорошому настрої, сподіваюсь, що всі хлопці відновилися і з бойовим настроєм їдемо в Дніпро.

– Що можете сказати про суперника? Бо з одного боку, вони минулорічні срібні призери, ми їм двічі поступилися, але зараз ми вище за них у турнірній таблиці? Яке ставлення до “Дніпра-1”?

– Це дуже сильна команда, вони здобули срібло в минулому чемпіонаті, тільки Довбик пішов, але інші ключові футболісти залишилися. Дуже сильні виконавці, як командно, так і індивідуально. Те, що вони зараз в турнірній таблиці нижче за нас… Я хочу, щоб воно так і залишилося, але ми самі розуміємо, що це за команда, настрій буде тільки бойовим – на перемогу!

– Чи можеш виділити сильні та слабкі сторони прийдешнього суперника?

– Там команда. У першу чергу, там сильна команда. Підібрані такі футболісти, що індивідуально вони хороші. Я сподіваюсь, що нам тренери покажуть й ми знайдемо ключі до їхньої оборони й переможемо.

– За рахунок чого можна здобути вдалий результат у понеділок?

– За рахунок нашої командної гри. У цілому, як команди, ми відчули впевненість, що ми можемо  перемагати, не поступатися командам, які кадрово сильніші за нас. Віримо в нашу перемогу.

– Чи знаєш ти, що у “Металіста 1925” станом на зараз найкращий захист в УПЛ. Як до цього ставишся чи зважаєш на це?

– Хочу, щоб в кінці сезону він був найкращим. Але я знаю, що ми одні з тих команд, які пропустили найменше м’ячів. Тому, сподіваюсь, що статистика не погіршиться у наступному матчі, принаймні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *