Гол-шедевр Зубкова та сенсаційне фіаско “гірників” – в огляді матчу Шахтар – Ворскла (Відео)

Шахтар - Ворскла

У суботу, 30 вересня, Шахтар приймав у Львові Ворсклу у рамках дев’ятого туру української Прем’єр-ліги.

Полтавська команда несподівано впоралася з лідером національної першості, обігравши його з рахунком 2:1 і завдавши йому тим самим першої поразки в нинішньому чемпіонаті.

Ворсклі вдалося вийти вперед у середині першого тайму, реалізувавши пенальті, призначений за фол Дмитра Чигринського у своєму штрафному майданчику. Захисник Шахтаря, намагаючись винести м’яч, дав по нозі Руслану Степанюку. Олександр Скляр із одинадцятиметрової позначки пробив точно.

Мінімальна перевага полтавців збереглася до кінця першої половини зустрічі, а вирівняти становище “гірникам” вдалося на 57-й хвилині завдяки ефектному удару Олександра Зубкова. Данило Сікан скинув на свого партнера по команді, який з гострого кута на силу точно пробив у ближню дев’ятку.

Проте на 72-й хвилині Іван Нестеренко здобув перемогу для Ворскли, замкнувши простріл у воротарський майданчик від Ігоря Пердути.

Шахтар – Ворскла 1:2

Голи: Зубков, 57 – Скляр, 22 (пен.), Нестеренко, 72

Шахтар: Різник – Гочолейшвілі (Келсі 83), Чигринський (Ракицький 46), Міроші, Азарові – Степаненко (Назарина 63), Бондаренко, Судаков (Криськів 63), Зубков, Кащук (Швед 70) – Сікан

Ворскла: Ісенко – Пердута, Скляр, Павлюк, Якубу (Черниш 79) – Крупський, Нестеренко, Челядін, Кане, Хрипчук – Степанюк

Попередження: Степаненко 59.

Огляд матчу:

Шахтар із 18 очками поки залишився на вершині турнірної таблиці УПЛ, а Ворскла, набравши 12 балів, піднялася на сьоме місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *