Юрій Вернидуб відреагував на поразку Кривбаса проти Чорноморця у Кубку України

Юрій Вернидуб

Головний тренер криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб поділився думками про матч 1/8 фіналу Кубку України проти одеського «Чорноморця».

– Перший тайм непоганий у нашому виконанні, і другий теж. Нам трохи не пощастило, покидаємо Кубок України, але з високо піднятою головою. Грали сьогодні проти міцного суперника, який теж знаходиться високо у таблиці, й ми також хочемо боротись за високі місця. Нічого страшного не сталось. Тільки бажаю «Чорноморцю» рухатись далі, та дістатись фіналу. Багато хто з міцних клубів вилетів на цій стадії, це футбол: і «Дніпро-1», і «Динамо».

Вітаю своє рідне місто Житомир з виходом до чвертьфіналу. Ми ж тепер будемо готуватись до «Руху» в чемпіонаті. Це теж хороший суперник, молода потужна команда, яка демонструє непоганий футбол. Ну а потім «Чорноморець» знову. Найголовніше, що всі живі-здорові після сьогоднішнього матчу.

– Що було для вас важливіше до гри: перемогти сьогодні «Чорноморець» у Кубку чи у чемпіонаті незабаром?

– Хотілось перемогти в обох матчах. Навіть не було в голові інших думок. Грали тільки на перемогу. Так сталось, що пропустили на 93 хвилині. Сильніші тепер будемо. Щодо гри: у першому таймі, не хочу образити одеситів, назвіть хоч один момент суперника біля наших воріт. А ми ж мали ще моменти, аби забити, не пощастило. Кожушко там пробивав. У вас хороша команда, хороші виконавці. Ті ж Бадібанга, Дада, Ієде – якісні легіонери.

Нагадаємо, що «Кривбас» поступився «Чорноморцю» з мінімальним рахунком 1:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *