Мірча Луческу пояснив причини ганебної поразки Динамо у Кубку України

Мірча Луческу

Головний тренер “Динамо” Мірча Луческу після вильоту з Кубка України від “Оболоні” (0:1) підбив підсумок матчу.

– Чому сьогодні не потрапив до заявки на матч Ванат?

— Він травмований.

— Заміна Бражка була пов’язана із його помилкою?

– Він сьогодні грав дуже погано, часто помилявся. Не оборонявся, допускав великий брак у передачах.

Але проблема не в одному гравці і навіть не в команді — проблема в менталітеті. Ми дуже погано налаштувалися на цей матч. Він був дуже важливим для нас, особливим. Ми хотіли перемогти в ньому, але ми мали дуже погану концентрацію. Ми погано розпочали матч, пропустили багато контратак суперника, у наших діях був високий брак. Не налаштувалися на цей матч організаційно. І потім нам було дуже складно. Припустилися сьогодні нереальної кількості помилок.

Не думав, що у Беніто брак може бути таким високим, яким він був у нього сьогодні.

Сьогодні з нами на матч приїхав молодий Пономаренко. Але я не включив його до заявки – я помилився. А ще я помилився в тому, що треба було дати шанс молодим гравцям Малишу, Царенку. Повторюся, я помилився. З іншого боку, сьогодні грали багато молодих футболістів, які не змогли зіграти у футбол на необхідному рівні.

А ще я сьогодні не зрозумів арбітра. Кожні дві хвилини він робив великі паузи. Навіть у ситуаціях, коли події відбувалися за 50-60 метрів від штрафної площі. Незрозуміло було, чого він хотів досягти. Він провокував гру. Через його такий підхід команди не могли грати швидко, не могли показувати свій футбол – арбітр цього їм не давав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *