Патрік ван Леувен висловився про перемогу Шахтаря над Вересом

Патрік ван Леувен

Головний тренер донецького Шахтаря Патрік Ван Леувен підсумував кубкову гру проти рівненського Вереса.

“В першому таймі матчу нам не вдавалося демонструвати бажаний темп гри. Тому в перерві ми просили гравців додати у швидкості, не грати так повільно, як в першому таймі. Футболісти дослухалися, почали частіше використовувати вільний простір на полі, більше атакували і забили.

Дмитро Криськів мав декілька хороших шансів до перерви. Але загальний темп гри у нашому виконанні був недостатньо високий. Тому ми мали певні проблеми. Але перебудувалися після перерви, почали швидше рухатися. Артем Бондаренко також значно додав після перерви: асистував і забив. Також заміни значно освіжили гру. Те, що ми додали темпу та наші якісні заміни – ці два фактори дозволили нам перемогти сьогодні.

Радий, що повернувся сьогодні після тривалої паузи після травми Мар’ян Швед. Будемо працювати над тим, щоб він повертався в гру повноцінно і допомагав команді.

Ми хотіли грати у високому темпі. Це допомогло нам забити швидше. Від початку ми більше володіли м’ячем, що дозволяло нам забити більше голів. Тож, я щасливий від другого тайму. Ми забили красиві голи.

Бондаренко сьогодні був важливим гравцем для нашої команди. Після перерви він показав свої якості, й дуже важливо, що він створив перші 2 голи“, – сказав Патрік ван Леувен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *