Денис Олійник оцінив шанси ЛНЗ у матчі проти Динамо

Денис Олійник

Півзахисник черкаського ЛНЗ Денис Олійник розповів про підготовку до гри 8-го туру УПЛ з «Динамо» та розмову з Андрієм Ярмоленком.

– Яке налаштування перед матчем з «Динамо» для тебе, футболіста з досвідом?
– Налаштування як завжди, максимальне. Неважливо, проти кого ми граємо: «Динамо», «Рух», «Верес». Це гра за 3 очки. Ми розуміємо, що ця гра для нас значить, і для вболівальників також. Черкаський футбол довго мріяв про гру в Прем’єр-лізі. Зараз приїжджає гранд українського футболу, і для вболівальників це свято. Ми зробимо все можливе для того, щоб порадувати себе та вболівальників ЛНЗ.

– В чому сила сьогоднішнього «Динамо»?
– «Динамо» це завжди сила. Зараз команда молода, вони вже декілька сезонів грають разом. Плюс до них приєднався Андрій Ярмоленко, він лідер, тягне за собою молодих. Я знаю його особисто, ми товаришуємо, тому я впевнений, що він допоможе «Динамо». Ми детально розбираємо суперника і готуємося.

– Коли востаннє спілкувався з Ярмоленком?
– Недавно спілкувався з Андрієм. Трішки пожартували по грі друг з другом. Це було після поєдинку з «Ворсклою». Кажу, що попрошу тренера, аби поставив проти тебе на фланзі, а Ярмоленко відповів: «О, я хоч когось обжену».

Нагадаємо, матч ЛНЗ – «Динамо» Київ відбудеться завтра, 23 вересня о 13:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *