Юрій Калітвінцев пояснив сенсаційну поразку Полісся у 3-му турі УПЛ

Юрій Калітвінцев

У суботу, 12 серпня, футбольний клуб Полісся сенсаційно програв львівському Руху в рамках 3-го туру української Прем’єр ліги.

Головний тренер житомирського клубу Юрій Калітвінцев прокоментував результат зустрічі.

Ми контролювали м’яч, був непоганий контроль. Не вистачало гостроти. За гарний контроль очки не дають. Наш суперник дуже дисципліновано зіграв в обороні, ми очікували таку гру, але те, що сталося на останніх хвилинам, розберемо.

Треба швидше рухатися. Вільних зон нам суперник не надав. Треба було більше ударів, ми не били. Не будемо бити – не заб’ємо, будемо бити – може, заб’ємо.

Гра котилася до нічиєї, але це поразка. Розберемо цю гру. Було дуже мало гостроти попереду.

Чи закономірний підсумок? Не відповідатиму на це питання, адже це означає, що вони до початку матчу виграли, а це не так. Але суперники заслужили перемогу, бо вони на один м’яч забили більше.

Заміна Мустафаєва на Танковського? Це планова заміна. Мустафаєв довго не грав, його фізичний стан дозволяє грати 60-70 хвилин, тому вирішили випустити досвідченого Танковського. Він непогано ввійшов у гру, хоча й Мустафаєв непогано грав.

Гра була під контролем. Чи награли на перемогу? Без моментів важко перемагати.

Хто основний голкіпер, Бойко чи Кудрик? У нас нема основних, у нас є група воротарів та польових гравців, і є стартовий склад, який вибирається перед грою.

Назаренко? Непогано зіграв. В нас багато новачків, їм на адаптацію потрібен час. Я бачу, куди рухатися, потрібен час, щоб зігратися. Все буде нормально“, – сказав Калітвінцев .

Футбольний клуб Полісся має 3 очки після трьох зіграних турів. Нагадаємо, житомирська команда виграла у першому турі у Вереса з рахунком 2:0, а у другому турі поступилася Дніпру-1 з рахунком 1:2. В активі Руха 9 набраних балів. Львівський клуб у новому сезоні УПЛ стартував з трьох перемог: першому турі команда сенсаційно обіграла Зорю (2:1), а у другому турі розгромила полтавську Ворсклу (4:1).

У наступному турі УПЛ Рух зіграє проти ковалівського Колоса (19 серпня), а Полісся зустрінеться з черкаським ЛНЗ (18 серпня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *