Вилучення, пенальті і шедевр від Бабенка – в огляді матчу СК Дніпро-1 – Полісся (Відео)

Дніпро-1 - Полісся

СК Дніпро-1 у матчі другого туру УПЛ сезону 2023/2024 у надважкій грі обіграв житомирське Полісся.

Дніпро-1 — Полісся 2:1

Голи: Піхальонок, 63, Бабенко, 90+1 — Янаков, 87 (пен.)

Дніпро-1: Кінарейкін — Є. Пасіч (Танчик, 46), Адамюк, Сарапій, Каплієнко — Бабенко, Бланко — Мірошниченко (Сваток, 66), Піхальонок, Рубчинський (Когут, 63) — Третьяков (Ківінда, 63).

Полісся: Кудрик — Кравченко, Чоботенко, Шабанов, Смоляков — Кушніренко, Огіря — Козак (Назаренко, 46), Танковський (Крушинський, 64), Макуана — Будківський (Янаков, 76).

Попередження: Пасіч, Сваток, Сарапій — Танковський. Вилучення: Кушніренко (20)

Підопічні Юрія Калітвінцева грали у меншості починаючи з 20-ї хвилини через вилучення Кушніренко. Незважаючи на це у першому таймі гості не пропустили, а найнебезпечніший момент мав Мауана, але Сарапій підстрахував Кінарейкіна і виніс м’яч з пустих воріт.

У другому таймі Піхальонок таки вивів “дніпрян” вперед. Янаков за декілька хвилин до кінця зрівняв рахунок, проте дальній удар Бабаенка дозволив віце-чемпіонам України здобути тріумф. У наступному турі команда Юрія Калітвінцева вдома зіграє проти Руха. Дніпро-1 очікує виїзд в Минай.

Зараз у обох колективів по три очка, але житомирський клуб провів на матч більше. Полісся в першому турі обіграло Верес (2:0). Дніпро-1 мав зіграти з Ворсклою, але матч було перенесено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *