Роман Григорчук прокоментував перемогу Чорноморця у 3-му турі УПЛ проти Оболоні

Роман Григорчук

У суботу, 12 серпня, київська Оболонь” поступилася одеському “Чорноморцю в рамках третього туру української Прем’єр ліги.

Головний тренер «моряків» Роман Григорчук прокоментував перемогу над київським клубом.

Сьогодні ми виграли і більше навіть не хочеться нічого говорити. Ціну нашої перемоги ви бачили – ми втратили двох футболістів перед «Динамо».

Якщо ти втрачаєш гравців, коли в тебе їх 20, то це нормально, можна жити. А коли 14 – це зовсім інша картина. І з них ще не готові дво-троє. Але будемо виходити з того, що маємо і буде знаходити способи.

Очевидно і відчутно, що інтеграція Самсона ще далека від завершення. Бадібанга – просто важко сказати. Навіть не беруся, щоб нічого зайвого не сказати. Це можу бути дуже нескоро, а може бути через два тижні. Але не беруся сказати.

Про суддівство я взагалі не хочу говорити, бо я вже підзмучився говорити про це. Тут багато очевидних речей – тему суддівства сьогодні виключаємо. А що стосується провокацій з боку суперника – ні, я б це не назвав провокаціями. В жодному разі не можу звинувачувати когось з гравців «Оболоні» в якійсь провокації.

Інша справа, що є якась культура поведінки як на полі, так і на лаві запасних. Тут так – ми бачимо, що таке стається, на жаль. Я думаю, що пора ввести зміни в правила та регламент, щоб на лаві запасних була інша атмосфера, інший порядок поведінки, бо коли щось відбувається на полі і вся лавка немовби спеціально, награно зіскакує зі своїх місць, кудись біжить, робить тиск на суддів – на мій погляд, це якась дикість.

Я скажу так, і з нашої сторони (таке буває – прим.), ми би почали з себе, щоб у нас взагалі був повний порядок, а щодо решти – я б рекомендував, щоб в українському футболі були зроблені такі кроки, щоб на лаві запасних була інакша поведінка“, – сказав Григорчук.

Нагадаємо, у трьох стартових турах УПЛ “Чорноморець” набрав шість очок. Матч проти “Оболоні” завершився перемогою “моряків” з рахунком 2:0. Голами у складі одеситів відзначилися Васильєв та Ієде.

Варто зазначити, що у цьому матчі суддя показав три червоні картки: вилучені з поля були Кузик та Салюк у “моряків” і Карась у “пивоварів”.

У наступному турі УПЛ одеський “Чорноморець” зустрінеться з київським “Динамо”. “Оболонь у 4-му турі чемпіонату України поміряється силами з “Дніпром-1”. Обидва матчі відбудуться 20 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *