Головний тренер Оболоні відреагував на поразку у матчі проти Чорноморця

Валерій Іващенко

У суботу, 12 серпня, київська Оболонь” поступилася одеському “Чорноморцю в рамках третього туру української Прем’єр ліги.

Головний тренер “пивоварів” Валерій Іващенко прокоментував результат зустрічі.

Наскільки швидко пропущений м’яч вплинув на команду та розвиток гри? Звісно, пропускати на початку гри – це важко, але ми попереджали хлопців, що УПЛ – це стандартні положення і треба догравати за своїми гравцями. Але те, що ми планували тренерським штабом у першому таймі – не зіграло. Та установка, яку ми давали не була виконана. Будемо розбиратися, чому.

Вдячність хлопцям за другий тайм. Залишилися в меншості, але змогли створити декілька моментів. Ну, футбол не прощає таких помилок. Треба забивати, щоб вирівняти гру. Ще раз скажу – не знаю, що трапилося, але хлопці не виконали установку на перший тайм.

Так, в другому додали активності, створили моменти, заробили червоні картки для суперника, але не змогли переломити хід гри. Треба забивати.

Як себе почуває Єгор Прокопенко? Він поплив, отримав розсічення. Це футбол – мужній вид спорту і треба терпляче переносити травми. Але він боєць – я думаю, все буде гаразд“, – сказав Іващенко після гри.

Нагадаємо, у трьох стартових турах УПЛ “Оболонь” набрала одне очко. Матч проти “Чорноморця” завершився поразкою київської команди з рахунком 0:2. Голами у складі одеситів відзначилися Васильєв та Ієде.

Варто зазначити, що у цьому матчі суддя показав три червоні картки: вилучені з поля були Кузик та Салюк у “моряків” і Карась у “пивоварів”.

У наступному турі УПЛ одеський “Чорноморець” зустрінеться з київським “Динамо”. “Оболонь у 4-му турі чемпіонату України поміряється силами з “Дніпром-1”. Обидва матчі відбудуться 20 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *