Максим Луньов: “Проти Зорі невдало почали, але зуміли переломити хід зустірічі”

Максим Луньов

Хавбек криворізького Кривбаса Максим Луньов – про перемогу у 2 турі УПЛ над луганською Зорею – 3:1. Максим забив один із голів у матчі.

Дуже важкий матч. Невдалий старт гри, але зуміли зібратись та переломити хід зустрічі. Зазначу, що грали за важкої погоди: спека давалась взнаки у діях обидвох команд. Команда дуже рада, що здобула вольову перемогу, першу в сезоні.

Мій гол? Це мій перший пенальті у професійній карʼєрі. Цей гол дуже допоміг нам з психологічної точки зору, адже забили як-то кажуть “у роздягальню”. Після цього перехопили ініціативу, тиск на ворота «Зорі» ставав все більший. Вдалось забити другий гол, потім третій. Я повністю задоволений нашою грою.

У перерві наставник наголосив на тому, що почали гру не дуже вдало, але добре, що вдалось забити. Підбадьорив, сказав, щоб продовжували у тому ж дусі. Перемогли і з гарним настроєм повернемось до Кривого Рогу“, – сказав Максим Луньов.

У наступному турі Кривбас вдома буде приймати ЛНЗ, поєдинок відбудеться 13 серпня. У першому турі колектив Вернидуба зазнав поразки від Олександрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *