“Роздав близько тисячі автографів”: Андрій Ярмоленко підбив підсумки зустрічі з фанатами Динамо

Андрій Ярмоленко

Капітан Динамо Андрій Ярмоленко провів зустріч з фанатами команди. Він зізнався, що роздав близько тисячі автографів для вболівальників, які прийшли на зустріч.

“Звичайно, скучив за вболівальниками Динамо. Для мене був величезний сюрприз, що по приїзду на стадіон я побачив, напевно, більше тисячі людей. Для мене було дуже приємно, що люди мене пам’ятають, їм хочеться сфотографуватися зі мною, просто поспілкуватися. Кожному з них постарався виділити час. Сподіваюся, що вони отримали задоволення від цієї зустрічі, тому що особисто в мене маса позитивних емоцій від цієї зустрічі.

Вболівальники нічого не бажали особливо – просто було нормальне спілкування. Ставили різні питання, що їх найбільше цікавило, намагався на всі відповісти. Були як футбольні, так і не футбольні питання. Наприклад, один хлопець сказав, що я взагалі не постарів за ці роки, бо в нього є фотографія, яка була зроблена десять років тому. Інший, навпаки, підійшов та сказав: «Капець, ти постарів».

Зустріч пройшла на позитиві, мені сподобалося. Роздав близько тисячі автографів, поки рука нормально почувається, подивимося, що буде завтра. Навіть якщо буде кріпатура – нічого страшного, головне, щоб люди в такий складний час, який зараз переживає наша країна, отримували позитивні емоції. Якщо мені вдалося їм підняти настрій – значить, я впорався зі своєю місією.

Також просили записувати відео для наших військових, і я робив я це з легкістю, тому що вони наші герої, наші зірки, і кожного дня ми маємо дякувати за те, що вони захищають нас та наші сім’ї“, – сказав Андрій Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *