Віталій Пономарьов поділився емоціями від впевненої перемоги ФК Рух над полтавською Ворсклою

Віталій Пономарьов

Віталій Пономарьов, наставник львівського Руху, прокоментував перемогу своєї команди над полтавською Ворсклою.

“Команда зіграла два матчі поспіль проти представників України в єврокубках. Ці ігри були непрості для нас. Приємно перемагати у таких матчах.

Ми аналізуємо всіх суперників. Ми самі в багатьох епізодах граємо один в один, тому були готові до цього у виконанні «Ворскли».

Суперник грає у яскравий та сучасний футбол. Сталось так, що в другому таймі ми знову додали, добре виглядали функціонально і перемогли. Пропустили після стандарту, думаю, це брак концентрації. Хоча ми тренуємо стандартні положення, але треба більш відповідально до цього ставитись. 

«Ворскла» добре функціонально підготовлена, особливо в першому таймі це було помітно. Команда перед цим зіграла важкий матч, особливо в емоційному плані, дорога не проста. Тому ми були в дещо кращих умовах. Але в другому таймі було помітно, що ми краще готові функціонально. 

Мене тішить те, що у нас на лаві запасних є футболісти, які рівноцінні гравцям основи. Тому коли ми проводимо заміни, ми впевнені, що наші гравці посилять гру. Вони виходять у важкі моменти і вирішують долю матчу. 

При підготовці до сезону ми зробили все, що запланували. Задоволений підготовкою і ставленням футболістів. В нас були непрості збори, але всі важко та плідно працювали. Приємно перемагати у двох матчах поспіль, але потрібно рухатись далі.

Нам важливо, щоб була стабільність. У нас молода команда і за це я переживаю. Це молоді гравці і вони будуть помилятись. Але важливо, щоб вони робили висновки і вчились на цих помилках.

У порівнянні з минулим сезоном гравці краще сприймають інформацію. Видно, що вони прогресують і них ще є куди зростати в ігровому плані“, – сказав Віталій Пономарьов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *