Дніпро-1 завдяки дальньому удару Бабенка вириває перемогу над Поліссям

СК Дніпро-1 - Полісся

В рамках 2-го туру УПЛ в Ужгороді на стадіоні “Авангард” СК Дніпро-1, який у минулому сезоні став віце-чемпіоном УПЛ, приймав новачка УПЛ Полісся.

Дніпро-1 – Полісся – 2:1

Голи: Піхальонок (61), Бабенко (90+1) – Янаков (86 пен)

Видалення: Кушніренко, 20 (грубий фол)

Дніпро-1: Кінарейкін – Каплієнко, Сарапій, Адамюк, Є. Пасіч (Танчик, 46) – Бланко, Бабенко – Рубчинський (Когут, 63), Піхальонок, Мірошниченко (Сваток, 66) – Третьяков (Ківінда, 63).

Полісся: Кудрик – Смоляков, Шабанов, Чоботенко, Кравченко – Огіря, Кушніренко – Макуана, Танковський (Крушинський, 64), Козак (Назаренко, 46) – Будківський (Янаков, 76).

З перших хвилин м’яч більше був у Дніпра-1, але моментів не було у обох колективів. Здавалося, що після вилучення на 19-й хвилині у складі гостей – червону отримав Кушніренко – Дніпро-1 дотисне суперника.

Клуб з Житомира швидко перебудувався і надійно став в оборону. Колектив Кучера ніяк не міг створити щось небезпечне, тоді як Полісся непогано організовував контратаки. Забивати міг Макуана, але Сарапій виніс м’яч з пустих воріт.

У другому таймі Дніпро-1 збільшував темп. Незабаром Піхальонок відкрив рахунок. Здавалося, що все так і завершиться, але у ворота Кінарейкіна було призначено пенальті на 86-й хвилині, яке реалізував Янаков. Перемогу для Дніпра-1 вирвав Руслан Бабенко, який наважився на дальній удар.

Для дніпрян це був перший матч в УПЛ цього сезону. Полісся у першому турі здолало Верес (2:0). У наступному турі команда Юрія Калітвінцева вдома зіграє проти Руха. Дніпро-1 очікує виїзд в Минай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *