Дальній результативний удар Бойка – в огляді гри Минай – ЛНЗ (Відео)

Минай - ЛНЗ

У матчі 2-го туру УПЛ сезону 2023/2024 на стадіоні “Минай” однойменний футбольний клуб приймав дебютанта УПЛ черкаський ФК ЛНЗ.

Минай — ЛНЗ 0:3

Голи: Бойко, 45, Прядун, 54, Наумець, 78

Минай: Ольховий — Дмитрук (Ременяк, 56), Солдат, Ю. Кравчук (Панасенко, 46), Нємчанінов, Булеза (Рогозинський, 56) — Одарюк (Голуб, 69), Вітенчук, Ралюченко, Твердохліб — Вишневський (Гечев, 46).

ЛНЗ: Пеньков — Стасюк, Лопирьонок, Муравський (Насонов, 85), Норенков — Хамелюк — С. Шестаков (Наумець, 71), Бойко, Тищенко (Олійник, 71), Савін (Пасіч, 61) — Прядун (Нич, 62).

Рахунок на 45-й хвилині відкрив Віталій Бойко, півзахисник отримав м’яч за межами штрафного майданчика та з робочої лівої ноги пробив у ближній кут воріт Іллі Ольхового.

Перевагу ЛНЗ на 53-й хвилині подвоїв Максим Прядун, який добив м’яч у пусті ворота після того, як Антон Савін влучив у стійку. Остаточний рахунок на 78-й хвилині встановив Владислав Наумець, реалізувавши вихід віч-на-віч.

Для Миная це друга поразка в сезоні. Закарпатці у першому турі програли на виїзді Динамо (1:4). ЛНЗ у першому турі вдома поступилися Чорноморцю (0:2). ЛНЗ в третьому турі відправиться в гості до Кривбасу, гра пройде 13 серпня. Минай в той же день вдома зіграє проти СК Дніпро-1.

Слова наставника ЛНЗ Олександра Ковпака після матчу можна прочитати в цій новині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *