Колос планує підсилити склад воротарем Металіста

Владислав Рибак

Клуб УПЛ Колос почав активно шукати заміну своєму колишньому воротарю Євгену Волинцю, який в міжсезоння перейшов до СК Дніпра-1.

Як повідомляє Sport.ua, клуб з Ковалівки цікавиться двома голкіперами з команд Першої ліги – Максимом Механівим («Нива» Тернопіль) та Владиславом Рибаком (Металіст).

Скаут Колоса відвідав матчу другого попереднього раунду Кубку України між Поділлям та тернопільською Нивою (2:3), де спостерігав за грою Механіва. Рибак цього сезону провів один матч за Металіст – у першому турі відіграв проти Епіцентра (поразка 0:1). Єдиний гол харківська команда пропустила після удару низом зі штрафного.

22-річний Рибак з 2018 по 2021 рік був на контракті в Зорі, але за першу команду так і не грав. Потім виступав за “Олімпік”. В січні 2022 року перейшов до Металіста. У минулому сезоні виступав за СК Дніпро-1 на правах оренди. В УПЛ зіграв 13 матчів, у яких пропустив 13 голів.

У першому турі проти Оболоні (0:0) ворота Колоса захищав Кирило Фесюн. У другому турі Колос вдома зіграє проти Чорноморця. Пропонуємо ознайомитись з прогнозом на цю зустріч від нашого сайту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *