Реал Мадрид зробив офіційну заяву щодо звільнення Флорентіно Переса з посади президента клубу

ФК Реал Мадрид

Мадридський Реал офіційно спростував чутки про відхід Флорентіно Переса з посади президента, а також про перейменування клубу.

Зіткнувшись із чутками, що з’явилися в деяких соціальних мережах про те, що президент Флорентіно Перес нібито розглядає можливість звільнення з посади президента клубу, Реал Мадрид хоче заявити наступне.

Ці чутки свідомо хибні і підпорядковуються якимось інтересам, які не мають нічого спільного з дійсністю. Також на наступній Генеральній асамблеї представників-партнерів Реалу на порядку денному не буде пункту про обговорення назви “Сьюдад Реал Мадрид“.

Перес вперше очолив Бланкос 2000 року, пропрацювавши на посаді президента до 2006 року. Функціонер повернувся на керівну посаду у 2009 році. Під час його керівництва Бланкос шість разів виграли Лігу чемпіонів, здобули шість титулів чемпіона Іспанії, п’ять разів виграли чемпіонат світу серед клубів та зібрали безліч інших трофеїв.

Реал посів друге місце у чемпіонаті Іспанії. У першому турі нового сезону Прімери Бланкос зіграють із Атлетіком 12 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *