Колишній арбітр ФІФА дав оцінку суддівству у матчі Оболонь – Динамо

Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар вважає, що арбітр у матчі Оболонь – Динамо відпрацював на високому рівні. Нагадаємо, що наставник “пивоварів” Валерій Іващенко натякав, що незадоволений рішеннями судді. Також роботу арбітра розкритикував і президент Оболоні.

“Було справжнє дербі, коли ніхто з суперників не хотів поступатися. Вистачало ігрових епізодів, коли арбітру і його асистентам важко було прийняти правильне рішення. Я не побачив в діях Юрія Іванова упередженості, і якщо в “пивоварів” й могли бути якісь питання, то до асистентів.

Згадайте хоча б епізод наприкінці першого тайму, коли Віктор Нижник зафіксував офсайд у Руслана Черненка, який забив гол. Добре, що працювала система VAR, яка внесла корективи і взяття воріт було зараховане.

Що ж до Іванова, то він поспішив хіба що з покаранням динамівця Костянтина Вівчаренка жовтою карткою на 88-й хвилині за симуляцію. В тому епізоді була контактна боротьба, що правилами не заборонено.

У керівництва ФК “Оболонь” мають бути претензії до своєї команди за нереалізовані гольові моменти і до Віталія Груші, який примудрився протягом чотирьох хвилин заробити два попередження і залишив «пивоварів» у меншості”, – сказав Мирослав Ступар у коментарі для Sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *