Наставник Прикарпаття прокоментував перемогу своїх підопічних над Карпатами

Олег Рипан

Наставник ФК Прикарпаття-ЗСУ Олег Рипан поділився емоціями після перемоги над Карпатами (2:1) у матчі Кубку України.

Я володів інформацією, що Карпати їдуть до Івано-Франківська не основним складом. Але оскільки група провідних гравців Прикарпаття нині в лазареті через пошкодження, то довелося кидати в бій резервістів, і тому обидві команди перебували приблизно в однакових умовах. Зокрема, Андрій Бобинець узагалі раніше не захищав ворота Прикарпаття в офіційних поєдинках. Вважаю, що він, як і його партнери, проявив себе з кращого боку. 

Коли б за рахунку 1:0 на нашу користь Гліб Попчук реалізував пенальті, то можна було би сміливо знімати з порядку денного питання про переможця, проте за Карпати зіграла стійка, і напруга зникла тільки з фінальним свистком. Також варто виокремити вихованця місцевого футболу Юрка Радульського, який оформив дубль.

Що далі? Звичайно, кортить, аби й поєдинок третього раунду відбувся в Івано-Франківську, а якщо переможемо, то, можливо, жереб знову посміхнеться, і до нас завітає команда з елітного дивізіону. У Прикарпатті багато молоді, і таке протистояння принесло б їй чимало користі“, – сказав Олег Рипан.

Відзначимо, що жеребкування третього попереднього етапу розіграшу Vbet Кубка України відбудеться, завтра, 4 серпня, у столичному Будинку футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *