Журналіст розкрив подробиці скандального епізоду з голом у ворота Вереса

Гра Верес – Шахтар завершилась миром, але у матчі було чимало скандальних і бойових моментів. Одним з таких можна вважати гол капітана “гірників” Миколи Матвієнка. Захисник вирішив не чекати свистка арбітра Олександра Шандора і пробив зі штрафного неочікувано.

Журналіст Володимир Звєров повідомив, що в перерві гравці Вересу мали серйозну розмову з представником феміди.

“За моєю інформацією, гравці Вереса у перерві говорили із Шандором, поки той ішов до роздягальні. І Шандор їм казав, що під час “жесту зі свистком” він перепитував Матвієнка, чи битиме той по свистку”, – написав Звєров у себе в телеграм-каналі.

Микола Матвієнко в коментарі клубній пресслужбі “гірників” назвав свою версію цього епізоду. Для захисника це вже другий гол у цьому сезоні, він також забив Металісту-1925 у першому турі.

Після двох турів в активі Шахтаря 4 набрані бали. Верес заробив своє перше очко. Нагадаємо, у першому турі УПЛ Шахтар обіграв Металіст 1925 (2:1), а рівненський клуб поступився житомирському “Поліссю” (0:2).

У наступному туру чемпіонату України Шахтар зіграє проти Олександрії, а Верес поміряється силами з Колосом з Ковалівки. Обидва матчі заплановані на 12 серпня.

One thought on “Журналіст розкрив подробиці скандального епізоду з голом у ворота Вереса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *