“Підсилити Шахтар він точно не зможе”: Йожеф Сабо пояснив, чому “гірникам” не треба підписувати Чигринського

Йожеф Сабо

Відомий український тренер та колишній телеексперт Йожеф Сабо проти підписання Чигринського в Шахтар. Він вважає, що досвідчений бек не зробить команду сильніше.

Підсилити Шахтар він точно не зможе. Я не проти Чигринського, добрим був футболіст, але йому вже 36 років. У цьому віці втрачається швидкість та інші якості. Подивіться на Роналду та Мессі, вони зараз грають лише за рахунок своєї майстерності, а так – ходять пішки. Це вам не Мбаппе, який може швидко носитися.

Не думаю, що Шахтар підпише Чигринського, а якщо й візьмуть, то на знак поваги до колишнього футболіста, як це сталося з Ярмоленком та Ракицьким.

Не знаю, навіщо Чигринський Шахтарю. У захисті вже є один віковий футболіст – Ракицький. Куди ще другого брати? 36 років – це багато особливо для центральних захисників. Втрачається швидкість, увага, і нікуди від цього не подітися.

У Шахтарі є молоді хлопці, той же Козик. Треба потихеньку підпускати їх до основи, виховувати, щоб вони набиралися досвіду“, – сказав Йожеф Сабо в коментарі для сайту FanDay.

One thought on ““Підсилити Шахтар він точно не зможе”: Йожеф Сабо пояснив, чому “гірникам” не треба підписувати Чигринського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *