Наставник ЛНЗ назвав причину поразки проти Чорноморця у 1-му турі УПЛ

Олександр Ковпак

Наставник черкаського ЛНЗ Олександр Ковпак прокоментував поразку команди в матчі 1-го туру УПЛ проти Чорноморця (0:2).

«По-перше, результат, звісно… Перший комом вийшов. Хотіли, щоб перший матч був на позитивній ноті, але ми сьогодні, особливо по першому тайму, не заслуговували.

Програли сьогодні всю боротьбу, всі підбирання, не було того налаштування, тої жаги до перемоги, яку хотілось бачити.

Це вже наслідок, по гарячих слідах ми не будемо розбирати, але все одно я хлопцям сказав в роздягальні, що кожен з нас повинен передивитися відношення, бо те, як ми грали в першому таймі, ну…

Суперники не будуть прощати. Ми дали дуже багато зробити, вони дуже багато створили моментів, і моментів дуже легких. Створили такі моменти там, де ми дуже слабко грали один в один, дуже слабко догравали моменти, і в принципі до першого голу призвело те, що ми не дограли по позиції.

Загалом якщо брати, то не скажу, що у нас не було моментів. Моменти також були, будь там на нашій стороні вдача якась, можливо, воно б все розвернулося в інший бік. «Чорноморець» більш зіграна команда, це видно, і, можливо, результат від цього..

Сподобалося як вийшов Шестаков. Я сказав хлопцям, що якби кожен з нас, хто вийшов взагалі на футбольне поле, грав з такою жагою до перемоги та настроєм… В кожному моменті він там вигризав ці м’ячі, дав швидкості, але один в полі не воїн. Треба правильно розібрати, прийняти цей удар перший та рухатися далі», — cказав Олександр Ковпак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *