Несподіваний поворот кар’єри: екс-зірка Дніпра та Чорноморця став гравцем аматорського клубу

Сергій Політило

Колишній півзахисник “Дніпра” та “Чорноморця” Сергій Політило знайшов собі нову команду.

34-річний футболіст став гравцем аматорського клубу “Титан” з Одеси.

Варто зазначити, що “Титан” показує хорошу гру на аматорському рівні і керівництво команди вирішило рухатися далі. Коллектив з Одеси планує вийти на професійний рівень та грати у Другій лізі.

Саме з цією метою одесити підписали двох колишніх футболістів “Чорноморця” – 34-річного Сергія Політила та 32-річного Віталія Балашова, чиїм останнім клубом був “Туран” з Казахстану.

Головним тренером “Титана” є колишній гравець “Чорноморця”, “Дніпра”, тернопільської “Ниви” та СК “Миколаїв” – Юрій Куліш. На посаду начальника команди запрошено колишнього тренера “Чорноморця” Андрія Телесненка.

Додамо, що у минулому сезоні Сергій Політило зіграв за “Чорноморець” 24 матчі та віддав дві гольові передачі. Всього на рахунку гравця 248 матчів в УПЛ, 12 голів та 19 результативних пасів.

Після завершення сезону одеський клуб відмовився продовжувати контракт з півзахисником і він залишив команду на правах вільного агента.

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону “Чорноморець” фінішував на 10-му місці в турнірній таблиці Прем’єр ліги. У першому турі нового сезону УПЛ одеський клуб обіграв на виїзді черкаський клуб ЛНЗ (2:0).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *