Швидкий гол і червона картка – в огляді гри Олександрія – Кривбас (Відео)

Олександрія - Кривбас

У першому турі УПЛ сезону 2023/2024 зійшлися Олександрія та Кривбас, які вважаються претендентами на єврокубкову зону за підсумками сезону.

Олександрія — Кривбас 1:0

Гол: Шулянський, 4

Олександрія: Шевченко — Копина, Бабогло, Логінов, Смирний (Савченко, 57) — Сігеєв — Калітвінцев, Плакса (Калюжний, 68), Беляєв (Авагімян, 58), Шулянський — Кулаков (Андрейчук, 67).

Кривбас: Кліщук — Понєдєльнік, Стецьков, Бескоровайний, Дібанго — Кожушко (Блізніченко, 79), Семотюк, Татарков (Бізімана, 46), Хомченовський (Задерака, 85) — Луньов (Устименко, 78) — Дебелко (Іліч, 46).

Видалення: Семотюк (32)

Враховуючи рівень команд, можна вважати, саме цей поєдинок центральним. “Містяни” відкрили рахунок вже на четвертій хвилині – відзначився Шулянський.

Вернидуб намагався одразу підбадьорити власну команду та закликати до повернення думками на поле, проте іноді надмірно перебільшував з емоційністю.

А ще головного тренера Кривбасу дуже бісив головний арбітр Ярослав Козик із Мукачева, бо, на його думку, постійно ухвалював рішення проти криворізької команди. Право так вважати Вернидуб, певна річ, що мав, а ось реальна підстава для цього в нього була хіба що на 31 хвилині. Велику суперечку викликало падіння Хомченовського біля лівого кута штрафного за підсумком зіткнення з Бабогло, а оскільки на його тлі відбувся стрибок у ноги Калітвінцеву від Семотюка, то команди просто спалахнули.

Почали штовханину навіть у технічній зоні, тож про футбол нам мало доводилось говорити. У підсумку, Кривбас залишився в меншості через вилучення Семотюка.

До кінця гри Олександрія не змогла подвоїти перевагу, а Кривбас у меншості не зумів врятуватися від поразки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *