Екс-футболіст Металіста та збірної України шукає клуб в УПЛ

Денис Олійник

Український півзахисник Денис Олійник, останнім клубом якого була полтавська Ворскла, планує продовжувати грати в українській Прем’єр-лізі.

Так, у мене закінчився контракт із Ворсклою. Домовлялися про підписання нової угоди, але я поки що ні до чого не прйшов. ЛНЗ? – Час покаже, поки нічого не коментуватиму.

Коли контракту нема, є певні переговори – там, там і там, це нормальна ситуація. Коли закінчується контракт, на тебе якісь клуби виходять, і таке інше. Щось влаштовує, щось ні, це такий процес. Конкретні клуби поки називати не буду. Ще трохи часу, і все проясниться.

Тренерська робота? Так, я паралельно навчаюсь, закінчив курси, у мене тренерська ліцензія В. Готую себе до майбутньої тренерської роботи. І вже займаюся цим. Але прямо зараз переходити до тренерства я не планую. Тому що чудово почуваюся фізично, у мене хороша генетика і фізіологія. Я мотивований, маю великі амбіції, ще хочу грати. Я розумію, що ще можу бути корисним своєму клубу і отримувати задоволення від футболу“, – цитує форварда портал Український футбол.

Нагадаємо, в минулому сезоні Олійник провів 25 матчів у всіх турнірах (забив 2 голи і віддав 4 асисти). Зіграв 12 матчів за збірну України (без результативних дій).

Портал Transfermarkt оцінює його у 200 тисяч євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *