Денис Олійник: Я дуже хотів перейти у Ворсклу

Новачок полтавської Ворскли досвідчений Денис Олійник поділився враженнями від повернення в Україну.

– Завжди хотів повернутися в Україну, і коли в мене з’явилася можливість, то я не міг нею не скористатися. І добре, що у такий складний час для нашої країни я маю можливість бути тут.

– Про що ти думав перед переходом? Які аргументи були на користь переїзду у «Ворсклу»?

– Я багато про що думав, мої батьки хвилювались через ситуацію в Україні. Для мене було важливо все підготувати у Фінляндії, бо мої діти живуть зі мною, моя мама там. Я для себе одразу прийняв рішення, що буду їхати.

Розумів, що це буде важко зробити, бо фінський клуб не хотів мене відпускати.Бо я важливий гравець команди, будуть дуже важкі матчі в Лізі Конференцій – це великі гроші для фінського клубу.

Багато для мого переходу зробив президент. Він зрозумів мою ситуацію, і я вдячний йому за це.

– В Кременчуці був один з найкровожерливіших терактів Росії. Є історії про легіонерів, які після випадку з Кременчуком відмовились їхати до України. Під час перемовин ви обговорювали момент логістики?

– Ні, я ставив це питання, але воно не було остаточно вирішено. Команда на 100% не знала, де буде базуватись. Я за це сильно не хвилювався.

– В чому були найбільші сумніви?

– Скажу чесно, сумнівів практично не було, бо якби я цього не зробив, то не знаю, як би ставився до себе, отримавши таку пропозицію. Розумію, що в майбутньому не було б такої пропозиції.

Я зробив все від мене залежне, щоб перейти. Мене не хотіли відпускати. Було непросто. Моє сильне бажання зробило цей трансфер можливим. Було моє сильне бажання», – сказав Денис Олійник в коментарі Віктору Вацку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *