Андрій Ярмоленко зізнався, що він сказав лідерам Динамо після повернення

Андрій Ярмоленко

Вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував слова Олександра Караваєва, який сказав, що Ярмоленко залишається людиною попри визнання з боку футбольної громадськості.

– Такі ж слова можу сказати і про нього. Я дуже радий, що він залишився в «Динамо». Це плюс як для нього, так і для команди. Скільки б у тебе грошей не було, який би ти не був зірковий, чого б не досягав, ти завжди повинен залишатися людиною. Мене так виховували батьки, тому я так намагаюся жити по життю і виховувати своїх дітей.

Караваєв сказав, що перед підписанням нового контракту з «Динамо» ти телефонував йому. Так само ти телефонував Буяльському і Сидорчуку, ви спілкувалися щодо майбутнього «Динамо». Тобто всі розуміли, що ти повертаєшся і як лідер колективу почав будувати мікроклімат.

Ну, мені потрібно було зрозуміти, хто з гравців залишається, хто хоче піти, в кого які плани на майбутнє, тому звичайно, ми спілкувалися з хлопцями з цього приводу. Щодо слів Сашка, говорив я йому підписувати контракт чи ні – він доросла людина.

Я їм сказав, що ми можемо виграти чемпіонат України. А залишатися чи ні – вирішувати вам. Ви дорослі хлопці, у вас свої сім’ї, і ви повинні вирішувати все самостійно, – сказав Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *