Президент Миная розповів деталі бійки між гравцями клубу з футболістами з рф

Президент «Миная» Валерій Пересоляк розповів, що стало причиною бійки футболістів клубу з гравцями російського «Шинника» на зимових зборах.

«Це відповідальність і помилка адміністрації готелю. Як можна було російську та українську команди поселити в одне місце? Але вже поселили, відбулося що відбулося.

Наскільки я знаю, це перша версія цієї історії – хтось з представників ворожої команди насмітив з глибини душі у санвузлі. Може отруїлися сушами чи ще щось.

Прибиральниця йому зробила зауваження, що треба за собою прибрати. На що він почав з нею скандалити, а один наш гравець сказав: «Якщо вона тебе просить – йди і зроби». Ну й пішло: «Cлава Росії» і все інше.

Зрозуміло, що наш хлопець, як справжній українець та козак, зробив те, що мав зробити кожен чоловік – заступився за цю жінку.

Захищався до самого ліфта, той у ліфт заплигнув, піднявся на верх і каже: «Йдіть сюди, ми зараз вас зустрінемо». Ну й зрозуміло, що хлопці з піднятим настроєм зібралися та пішли зустрічатися, обговорити певні питання футбольного життя.

Як потім ми побачили по фото та відео – ми в принципі перемогли, чого бажаємо і нашій країні на війні. Перемогли, але скажу чесно, поки ми про це говорили, думали, чи варто розповсюджувати інформацію, вже у російських телеграм-каналах це все з’явилося», — розповів Пересоляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *