Олександр Караваєв розповів, чому продовжив контракт з Динамо

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував продовження контракту з клубом.

– Що саме стало для вас ключовим фактором та головною причиною, щоб залишитися у команді?

Амбіції спортсмена. Я пам’ятаю себе у дитинстві, у юнацькі роки, коли почав професійну кар’єру – завжди ставив перед собою максимальні цілі, хотів грати на максимальному рівні за топклуб і за збірну. Усе вийшло так, як я хотів.

Звісно, у певних моментах могло бути краще, а в інших – навпаки, вийшло краще, ніж я очікував. Загалом, усе, що відбувалося у моїй кар’єрі до сьогодні, оцінюю дуже добре, мені усе підходить та подобається. Тому хочу ці моменти переживати й надалі.

– За ці чотири роки ви стали справжньою душею колективу, чи радилися із партнерами по команді з приводу того, аби залишитися у команді?

Так, звісно. Наприкінці минулого сезону до мене підходив Микола Шапаренко та запитував, що я планую, тоді я відповів, що ще нічого не вирішено, але він одразу дав зрозуміти, що підтримає будь-яке моє рішення і був би радий, якби я залишився. Теж саме казав і Олександр Андрієвський.

Потім телефонував Сергію Сидорчуку, цікавився його думкою та запитував поради. А пізніше ще зателефонував Андрій Ярмоленко – було дуже приємно, що хлопці підтримують, хочуть, щоб ми були разом, та раді, що я залишився, звісно, це підбадьорює, як і підтримка та довіра з боку тренерського штабу. Це теж дуже вагома запорука для здобуття хорошого результату.

– Цікаво, що саме вам сказав Андрій Ярмоленко? Порадив залишатися?

Ні, це важкий вибір, і кожен сам має прийняти рішення, адже воно впливає на усе подальше життя. Якщо хтось щось нав’язує, це вже буде не твій вибір. Андрій, навпаки, сказав, що не буде мені нічого радити, але висловив свою думку і ставлення до мене. Ми добре товаришуємо, і він теж сказав, що був би радий, якби я залишився в команді.

Не буду приховувати – для мене це було дуже приємно. Повторюсь, коли відчуваєш підтримку партнерів, тренерського штабу та усіх, хто тебе оточує, звісно, це спонукає постійно досягати хороших результатів. Будемо у новому сезоні робити усе по-іншому, щоб здобувати лише перемоги, – сказав Караваєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *