Лідер Динамо пояснив, чому минулого сезону клуб невдало виступив

Динамо

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв висловився з приводу проблем команди у минулому сезоні.

– Ще кілька сезонів тому «Динамо» вважалося молодою командою, зараз же у колективі достатньо досвічених гравців, а молодь набралась досвіду. Чи нинішній склад став сильнішим, на вашу думку?

– Вважаю, так. В минулому сезоні мала місце перебудова, було багато хлопців, які вийшли на певний рівень та пішли з команди. Крім трансферів були травмовані футболісти, прийшли молоді гравці, які з часом набралися досвіду. А зараз у нас є баланс – і досвідчені гравці, які багато грають на високому рівні, і молодь, яка також вже має певну ігрову практику та хороші перспективи, тому, вважаю, що цей баланс разом із конкуренцією на кожній позиції буде додавати впевненості кожному для здобуття результату.

– Мірча Луческу вже кілька разів виступав перед вам із мотиваційними промовами, який їхній основний зміст?

Мова йде про максимальні задачі, про перше місце – ні про що інше мова не йде. Пам’ятаю, коли він тільки-но прийшов, у команді були молоді Забарний, Миколенко, він їм теж казав те саме, і згодом усі побачили, у яких футболістів вони виросли, і де зараз грають.

Зараз Луческу, перш за все, хоче дати зрозуміти молодим гравцям, що у них є такий же шанс, якщо вони будуть слухати та виконувати ті вимоги, які пропонує тренерський штаб, на них теж чекає чудове майбутнє, вони можуть вирости у висококваліфікованих гравців. Тому треба виконувати настанови тренерського штабу, – зазначив Караваєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *