Президент ЛНЗ розкрив деталі скандального трансферу футболіста Вереса

ФК ЛНЗ

Президент ЛНЗ Андрій Полтавець відреагував на чутки щодо зміни головного тренера та неофіційного переведення грошей «Вересу» за перехід півзахисника Геннадія Пасіча.

– Перед стиковими матчами на фініші минулого сезону раптом зʼявились чутки, мовляв, ЛНЗ розглядає заміну Ковпака на Юрія Вірта з «Вереса». Що це було?

– Ми тільки зараз починаємо розуміти, що таке український професійний футбол. Як з інформації без жодної краплі правди можна зробити новину. Ми розуміємо, що це чиясь робота, хто переслідує такими чутками свої інтереси.

Чи то журналісти хочуть підвищити рейтинг своїх сайтів. Чи то агенти хочуть працевлаштувати свого тренера. Чи то конкуренти хочуть, щоб у команді перед важливим матчем були якісь сумніви та негаразди. Це така, м’яко кажучи, нечесна спортивна конкуренція. На жаль, такий український футбол, просто треба фільтрувати це все діло і робити свою справу.

Тоді ніяких переговорів ні з Віртом, ні з Лавриненком, ні з ким іншим абсолютно не було. І навіть думок таких не було. А те, що роздувалося, це хтось переслідував свої інтереси. Хто саме? Чесно кажучи, навіть не хочеться цим перейматись і розбиратись.

– Натомість хочеться розібратись, як же все-таки відбувся нещодавній перехід Пасіча з того ж «Вереса» в ЛНЗ.

– Це продовження тієї ж історії, що з Віртом і Лавриненком. Хтось написав, що за його неофіційною інформацією була оплачена сума 100 тисяч євро [за Пасіча]. І потім роздуваються нікому не потрібні розмови, все підхоплюється іншими медіаресурсами.

Я всю цю історію розказати не можу, але офіційно Пасіч до нас перейшов вільним агентом. Була розмова моя особиста із президентом клубу «Верес» Іваном Надєїним, який підтвердив перед переговорами – якщо по Пасічу буде гарна для самого футболіста пропозиція, він його тримати не буде. Бо інакше хлопець буде грати без настрою, з опущеною головою.

президент «Вереса», як солідна футбольна людина, пішов назустріч футболісту. Це його абсолютне право з точки зору порядності щодо футболіста і з точки зору інтересів своєї команди, щоб Пасіч не мучився в клубі.

А те, що пишуть за якісь вигадані суми… Я знаю, що представники «Вереса» недавно розповіли деякі інсайди. Була робота агентів Пасіча з «Вересом» – вони домовилися, що Пасіч йде в ЛНЗ як вільний агент, а його агент, який працює з «Вересом», отримує свої якісь козирі. Це вже питання до «Вереса» і до агентів.

– Тобто ви гроші «Вересу» не платили?

– Ні, – відповів Полтавець.

Джерело: Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *