Руслан Ротань пояснив поразку Олександрії у матчі УПЛ проти Кривбасу

Руслан Ротань

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував поразку від «Кривбаса» (1:2) у 23-му турі УПЛ

«Вітаю «Кривбас» з перемогою. До того, як рахунок став на користь криворіжців, ми не зуміли забити. Натомість, пропустили зі стандарту, після чого пішла нервова гра, і у підсумку «Кривбас» переміг. Я подякував хлопцям за матч, вони робили все для перемоги – але це футбол, подібне трапляється. Не завжди краща команда виграє матч.

Чи є якісь зауваження до суддівства? А що з суддівством? Можливо, було пенальті в ворота «Кривбаса». Але ми приймаємо те, що є. Дивіться епізоди. Можливо, ви на матчі не були?! Були? Значить – погано бачили.

Погода однакова для двох команд. Дійсно, ніхто з футболістів не любить грати, коли є вітер чи інші так звані «нефутбольні умови» – тяжке поле, дощ тощо. Але ми повинні приймати все. Дякую нашим захисникам, що ми взагалі граємо у цьому чемпіонаті. Це перше, що треба сказати.

У нас є наступний матч. Ми повинні прийняти цей програш і рухатись далі. Ви правильно відмітили: боротьба загострюється. Тепер кожен поєдинок буде битвою за шість очок. Це я підопічним і сказав.

Гра Микити Шевченка? Я оцінюю гру «Олександрії» в цілому і не хочу на комусь одному акцентувати. Виграє чи програє вся команда. Ми всі разом сьогодні поступилися. Цей результат треба прийняти, зробити правильний аналіз і рухатися далі», – сказав Ротань.

«Олександрія» вперше програла під керівництвом Ротаня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *