Олександр Хацкевич висловився про кадрові проблеми Динамо Київ

Олександр Хацкевич

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував кадрову ситуацію в команді.

– Ванат тягне роль основного форварда?

– Будь-який нападник залежний. «Динамо» зараз не має футболістів, які можуть доставити йому м‘яч і віддати останню передачу. Навіть у Луческу сьогодні немає розв‘язання цієї проблеми.

– Багато авансів видавалося Діалло, навіть казали, що їм «Ман Сіті» цікавився, але Луческу не поспішає випускати його в основі. Що скажете про сенегальця?

– Давайте трохи опустимося з небес на землю. У нас звикли дуже багато авансів видавати молодим футболістам, але з них лише одиниці потрапляють до першої команди. У дорослому футболі все по-іншому.

Є певний рівень, на якому має грати «Динамо», і футболісти мають відповідати йому. Якщо Луческу не випускає Діалло, то він не дотягує до цього рівня.

– Хвора тема – Супряга, який уже давно не забивав і перестав потрапляти у заявку «Динамо». Що з ним відбувається?

– На це питання насамперед має відповісти Влад. Його агенти в нього вірять. Я в нього теж вірив, коли він тільки-но прийшов до «Динамо», але не побачив прагнення і бажання вдосконалюватися. Я йому тоді сказав: «Владе, тільки через кропітку роботу ти можеш досягти результату». Але чому він зупинився і в нього пішов регрес, треба питати у самого Супряги та його агента Пироженка, – сказав Хацкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *