Мирон Маркевич назвав головну проблему збірної України

Український тренер Мирон Маркевич назвав проблемні позиції в збірній України, а також поділився думками про боротьбу за виживання в УПЛ.

– Пригадується, перед початком сезону більшість експертів зазначали, що через від’їзд легіонерів з’явилася нагода проявити себе нашим молодим футболістам…

– На жаль, чемпіонат уже виходить на фінішну пряму, а серед зміни немає жодного відкриття, що не може не дратувати. Де ж тоді шукати потенційних кандидатів до національної збірної України?

Зокрема, найбільше непокоїть відсутність рівнозначної заміни ветерану «Шахтаря» Тарасу Степаненку в опорній зоні… Також катастрофічно бракує забивних нападників.

– Ви сказали, що «Шахтар» близький до завоювання чергового чемпіонського звання, а хто не втримається в елітному дивізіоні?

– Навряд чи пощастить врятуватися від вильоту «Львову». Решту невдах назвати складно, бо в небезпечній зоні знаходяться відразу сім команд. Звичайно, ця інтрига підвищує інтерес до чемпіонату, хоча, повторюю, рівень підготовки учасників низький.

З іншого боку, в Україні воєнний стан і за таких умов добре, що чемпіонат взагалі проводиться, – сказав Маркевич.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *