Гравець Металіста: “Стараємось не опускати руки”

Півзахисник «Металіста» Владислав Наумець розповів про настрій у команді та висловив думку, як жовто-синім покращити свої результати на полі.

— Владиславе, який зараз настрій у колективі на фоні серії «Металіста» без перемог?

— Настрій непоганий, стараємось не опускати руки, працюємо щодня на тренуваннях і намагаємось доводити, що навіть при такій невдалій серії ми маємо брати очки в кожній грі та підійматися вище.

— Чи є відчуття, що команда зараз знаходиться не на своєму місці та має перемагати значно частіше?

— Так, безумовно. В попередніх матчах трішки не вистачало реалізації. Думаю, ми мали вигравати як мінімум у двох весняних поєдинках. Але попереду є багато матчів, дуже важливих для нас і ми будемо віддавати усі сили, працювати ще більше, щоб здобувати позитивний результат.

— В останніх трьох іграх було помітно, що команда додала. Зокрема, добре доходила до фінальної третини поля, створювала моменти, але вирішальних ударів не вистачало. В чому причина, на ваш погляд?

— Згоден, не вистачає останньої передачі, точного удару. Я думаю, потрібно, щоб цих моментів було ще більше, в такому разі підвищаться шанси на забитий гол. Якщо ми заб’ємо, то команда відчує психологічний підйом і буде все добре.

— Наш наступний суперник — «Верес». Що можеш сказати про цю команду?

— Це дуже бойова команда, яка завжди грає з божевільною самовіддачею. Дуже кусюча, неприємна, але ми готуємось до неї з розумінням її сильних та слабких сторін. Маємо перемагати, у нас немає іншого вибору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *