Металіст – Верес: слова Періци Огнєновича перед матчем

Періца Огненович

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Періца Огнєнович поділився інформацією про підготовку команди до матчу з «Вересом».

— Пане Періца, перш за все цікавить, в якому моральному стані готується команда до чергового матчу?

— Коли не вдається досягати хорошого результату, завжди треба багато працювати над психологією команди. Зараз ситуація така, що ця гра для нас дуже важлива. Якщо виграємо це матч, то, думаю, все буде набагато краще в плані психологічного стану.

— Як загалом схарактеризуєте гру нашого майбутнього суперника?

— Знаєте, готуючись до кожного матчу, ми розглядаємо суперника, як найкращого у турнірі й налаштовуємось відповідним чином. Знаємо, що у них ті ж проблеми, що й у нас — довга серія без перемог. Але нам потрібно дивитися на наш футбол й зрозуміти, як потрібно зіграти саме нам. Адже якщо ми будемо діяти так, як вміємо, то проблем не буде.

— В осінньому матчі ми перемогли «Верес» за рахунком 2:1. Було дуже багато жорсткої боротьби, яку ми прийняли та витримали. Як вважаєте, зараз «Металіст» зможе продемонструвати саме бійцівський футбол, якщо буде потрібно?

— Я думаю, що зможе. Так, «Верес» дуже добре фізично підготовлений, ця команда багато над цим працює. Але, вважаю, що ми теж вже знаходимось у хорошому фізичному стані. Знаємо, що буде важка боротьба й хто краще себе у ній проявить — той виграє матч.

— Яка кадрова ситуація у команді?

— Було декілька маленьких проблем, але, я думаю, що всі наші гравці будуть готові до цього матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *