Екс-нападник збірної України Євген Селезньов назвав причину завершення кар’єри

Евгений Селезнев

Колишній форвард «Миная» Євген Селезньов пояснив, чому завершив кар’єру.

– Бабинець, анонсуючи торік своє повернення в хокей після майже річної паузи, запропонував вам через соцмережі челендж: хто швидше поб’є рекорд результативності в хокейному і футбольному чемпіонатах. У підсумку Бабинець з завданням впорався, а ви так і не провели жодного м’яча і зараз уже завершили кар’єру.

– На жаль, так. Прийде час і я обов’язково дам велике інтерв’ю, яке підсумує всю мою кар’єру. Там розкажу, що сталося і як усе було. Це станеться після мого прощального матчу, який планую провести в Ужгороді.

Там зберу людей, з якими грав разом і проти кого грав – Ярмоленка, Мудрика, Шапаренка, Ракицького, багатьох інших. Покличу туди дуже гарну компанію. Сподіваюся, приїдуть друзі-хокейчики – Варлам, Буба. Звісно, цей матч буде благодійним.

Наразі ж закінчив, бо перестав отримувати від цього футболу задоволення. Точніше, не футболу, а навколофутболу. Не бачу сенсу знаходитися там, де немає гри, а точаться якісь ігрища. Це не моє.

Вважаю, що не можна ображати хлопців, ставитися до них не як до людей. Я їх всіх порву, коли даватиму те інтерв’ю, про яке казав вище. То пройдисвіти», – сказав Селезньов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *