Екс-тренер Динамо Київ: По блату чи знайомству у мене ніхто не грав

Динамо

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував інтерв’ю колишнього голкіпера київського клубу Артура Рудька, в якому він сказав, що з приходом білоруського фахівця втратив місце у столичній команді.

«Були Рудько, Коваль та Бущан. Я бачив перспективу на той момент більше у Бущані. Але тоді я вибрав Коваля та Бущана, так. Це було моє рішення. Артур був при Реброві в обоймі із Санею Шовковським і вважав, що він виграє конкуренцію. Це було п’ять років тому, і стільки різних історій.

Кожен тренер бачить по-своєму, і вимоги до воротаря також свої. Я не сам приймав рішення – є тренерський штаб та тренер воротарів. Тому колегіально було ухвалено таке рішення. Я не знаю ситуації з його контрактом – пропонували йому продовжити угоду чи ні. Потім він поїхав до «Пафосу», розпочалася міжнародна кар’єра, він спробував себе у чемпіонаті Польщі.

Це – футбольне життя. За будь-якого тренера хтось колись був основним, а приходить новий наставник – і бачить усе по-своєму. Тут треба розуміти та професійно ставитися. Я розумію, що мрія будь-якого українського футболіста – грати у «Динамо», але я бачив так зі свого боку.

Якщо потрібно, то мої двері завжди були відчинені, і хто хотів, той до мене приходив. Хтось з образою пішов, хтось з розумінням. Тренер апріорі не може бути однаковим для всіх. У команді 20 з лишком футболістів. До когось тренер ставиться так, до когось – інакше. Хтось до тренера не такий, як інший футболіст. Але по блату чи знайомству у мене точно ніхто не грав», – сказав Хацкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *