Юрій Вернидуб прокоментував перемогу Кривбасу над Зорею в УПЛ

Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб після перемоги над Зорею (1:0) у 20-му турі УПЛ був неймовірно щасливий виступом свого колективу.

Зоря бореться за найвищі місця, демонструє непоганий швидкісний футбол. Хочу подякувати своїм хлопцям, що вони з кожною грою прибавляють і роблять неймовірне. Перемога над Вересом, сьогоднішній домашній виграш із Зорею – це ті перемоги, які нам дуже необхідні.

Це дає нам змогу йти далі. Ми набираємо очки, відриваємося від так званої «зони вильоту» – і це найголовніше.

Коли віддаєш одному клубу вісім із половиною, а то і цілих дев’ять років – дійсно, це залишається з тобою на все життя. Тим більше, ми з цією командою в 2017 вперше завоювали бронзові медалі в чемпіонаті України. Завжди цікавлюся, дивлюся, як грають луганчани. Знаю, що на носі – сторіччя ФК Зоря. Тому бажаю їм неймовірних перемог, але не у грі з Кривбасом. З іншими – будь ласка, але тільки не з нами.

Пам’ятаючи, що Зоря неодноразово брала «бронзу», хочу також побажати їй зазіхнути на щось вище – перше місце чи друге. Вони не це здатні. В душі завжди залишається любов до цього клубу, а коли граєш проти такого сильного суперника – завжди хочеш перемогти.

Ми діяли непогано, всі найнебезпечніші моменти Зорі нівелювали. Знали, що луганчани грають за схемою 4-3-3, дуже добре себе почувають «вісімки»: вривання в зони, напівфланги… Ми все добре закрили. Наші опорні півзахисники Приходько і Банада своє завдання виконали.

Єдине – зараз у нас велика проблема з нападниками: Рома Дебелко після травми ще ніяк не може підійти до основної групи, а Устименко, як ви знаєте, пропускав цю зустріч через вилучення у матчі з Вересом. Тому довелося ставити Татаркова. Але нічого – впоралися. Головне, що забили, стримали і виграли“, – сказав Юрій Вернидуб.

Кривбас з 28 очками посідає шосте місце в УПЛ. У наступному матчі команда Вернидуба зіграє з Минаєм 14 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *