Головний тренер Лаціо висловився про перемогу над Ювентусом в Серіі А

Головний тренер «Лаціо» Мауріціо Саррі прокоментував перемогу над «Ювентусом» (2:1) в Серії А.

«Пишаюся ставленням команди. Стабільність, якої ми досягли кілька місяців тому на тренуваннях, потроху починає проникати в ситуації під час матчів. Команда грає з іншою іскрою, агресією та впевненістю, вона завжди в грі – це мене тішить.

Чесно кажучи, у мене здалеку склалося враження, що арбітр міг дати свисток в епізоді з Милинковичем-Савичем та Сандро. У мене також склалося враження, що ми догравали матч з парою зайвих гравців «Ювентуса», бо вони повинні були лишитися удев’ятьох.

Ризик проти «Ювентуса» полягає в грі в повільному темпі, оскільки вони мають такий спосіб заколисувати вас помилковим відчуттям безпеки. Ми весь тиждень говорили про це, щоб бути готовими. Наш темп у перші 60 хвилин особливо змусив туринців боротися.

У Серії А «Лаціо» – стабільна команда. Невдачі у нас, як правило, в єврокубках. Єдиний спосіб побачити, чи справді ми покращили менталітет – перемагати кожні три дні. Іноді враження, ніби ми набрали багато очок, іноді – мало. Є ще 27 очок, які можна набрати. Зараз нелегко скоротити відставання від «Наполі», як це й було кілька тижнів тому», – сказав Саррі для DAZN.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *