Володимир Шаран відреагував на несподівану перемогу Минаю над Колосом в УПЛ

Головний тренер Минаю Володимир Шаран прокоментував перемогу у матчі 18-го туру чемпіонату України над Колосом (1:0).

«Це перша перемога у поточному році. Дуже приємно. Хоча могли й виграти трішки раніше – у матчах проти інших команд. Окрім Шахтаря. Ретельно готувались до цього поєдинку, знаючи, що суперник змінив тактичну схему. Готувались до бойової гри. Знаємо, що бійцівські якості у Колоса на високому рівні.

Гра вийшла дійсно бойова як ми очікували. По гольовим моментам, думаю, рівновага. У нас були можливості, у Колос» дві стійки. Олександр Бандура виручав нас в одному епізоді. Могли забивати і наші суперники, й ми більше ніж один м’яч. Раді, що йдемо на перерву після перемоги та важкої дороги у Ковалівку. Дуже не просто подолати таку відстань, ще тренуватись вчора. Тому видно було, що хлопці втомились під кінець поєдинку. Дуже вдячний команді за гру й перемогу.

У нас три дні відпочинку. Хлопці їдуть додому. 23 числа збираємось в Минаї. Плануємо провести контрольну гру з Севлюшем. Дуже непогана команда. І будемо далі готуватись до ігор УПЛ. У нас також важлива зустріч з Інгульцем вдома 1 квітня“.

Ця перемога стала першою для Миная в останніх п’яти матчах. Закарпатський клуб, набравши 18 очок, піднявся на 13-те місце у турнірній таблиці. У наступному турі 1 квітня Минай прийме Інгулець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *