Хаві Ернандес висловився про шанси Барселони на чемпіонство після перемоги проти Реала

Хаві

Головний тренер «Барселони» Хаві не вважає, що каталонців вже можна вважати чемпіонами Іспанії через 12-очковий відрив.

«Чи можна нас вітати з чемпіонством? Ні, тому що попереду 12 матчів. Перевага у 12 очок це не остаточний результат, ми не відчуваємо себе чемпіонами. Це крок вперед і я дуже радий за гравців. Те, що вони роблять, недооцінюється.

Минулого сезону ми відстали на 12 очок, а цього, починаючи з жовтня, відірвалися на 12. Але ми не можемо розслаблятися, попереду ще багато матчів.

Це дуже важлива перемога, заслужена, ми домінували, виглядали кращими та в цілому переважали «Реал». Я дуже задоволений, команда виклалася на повну.

Слова Анчелотті? Я здивований, там очевидний офсайд», — сказав Хаві.

Варто відзначити, що “Барселона” перемогла “Реал” вже втретє в цьому сезоні. Раніше каталонці обіграли мадридців у Суперкубку Іспанії (3:1), а також у першому матчі 1/2 фіналу Кубка країни (1:0). Матч першого кола чемпіонату Іспанії залишився за “вершковими”. Команда Анчелотті обіграла “синьо-гранатових” з рахунком 3:1.

Додамо, що перемога в цій зустрічі дозволила “Барселоні” збільшити відрив від “Реала” в турнірній таблиці Ла Ліги до 12 очок. За 12 турів до кінця чемпіонату в активі “блаугранас” 68 очок, у мадридців – 56.

У наступному турі “Барселона” зіграє з “Ельче” (1 квітня), а “Реал” зустрінеться з “Вальядолідом” (2 квітня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *