Директор Дніпра-1 Андрій Русол зробив заяву щодо майбутнього Артема Довбика в клубі

Виконавчий директор Дніпра-1 Андрій Русол прокоментував ситуацію з контрактом нападника Артема Довбика. Русол наголосив, що клуб запропонував гравцеві продовження угоди.

“Зараз ми ведемо перемовини із Артемом щодо продовження контракту і гадаю, що найближчим часом у нас будуть новини з цього приводу. І ми розуміємо, і Артем це розуміє, що це буде хороший крок з його боку, якщо ми не будемо з ним розлучатися, і ця історія стане доброю для обох сторін”.

“Тому я спокійний щодо цієї теми. Вважаю, що ми знайдемо компроміс щодо подальшого контракту з Артемом”.

“Чи вплине на його рішення можливе чемпіонство Дніпра-1? Це краще запитати у Артема. Не знаю, які головні фактори впливають на його рішення, але гадаю, що так – той єврокубковий турнір, в якому ми будемо виступати у наступному сезоні, вплине на рішення Артема».

Дніпро-1 має намір розглядати пропозиції близько 20 мільйонів євро за нападника Артема Довбика. Чинний контракт форварда з клубом розрахований до літа 2023 року.

Цього сезону Довбик у складі Дніпра-1 забив 17 голів і віддав п’ять асистів у 25 матчах у всіх турнірах. Нагадаємо, що Артем став найкращим бомбардиром групового етапу Ліги конференцій.

Дніпро-1 вже вилетів із Ліги конференцій і тепер веде боротьбу за титул чемпіона України. У турнірній таблиці УПЛ команда Олександра Кучера йде на першій позиції, випереджаючи Шахтар за додатковими показниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *