Едуард Сарапій: У СК Дніпро-1 я дуже щасливий

Гравець СК Дніпро-1 Едуард Сарапій дав інтерв’ю клубній пресслужбі.

– Як змінилося твоє життя за цей рік?

– Все повернулося в інший бік. В мене з’явилася нова команда, у якій я дуже щасливий; відбулися певні події у житті, яким я радію; нарешті в мене з’явилася дружина – ми дуже довго до цього йшли. Тому цей рік у плані особистого життя був вдалим, а от стосовно нашої країни – це жах.

– Дебют у єврокубках відбувся навіть раніше, ніж у ПЛ. Як ти цей факт сприймаєш і пригадай почуття, коли вперше виходив у міжнародному матчі?

– (посміхається) Дебют був трохи зіпсований розбитим обличчям. Це, можливо, дало мені емоції, які наприкінці гри вилилися у червону картку. Тому дебют був такий трошки змазаний. Навіть уявити собі не міг, що він відбудеться раніше, ніж у Прем’єр-лізі. Ці емоції не передати словами. Ми грали у Кошицях за присутності вболівальників – прийшло багато українців.

– Після програшу у Лізі Європи команда була пригнічена. Наскільки допомогла вийти з того стану перемога над «Динамо»?

– Це найважливіша перемога, тому що вона надала нам натхнення. Ми повірили у себе, і ця гра пішла нам на користь.

– Твій гол і взагалі гра привернули увагу, почали багато говорити. Як сам відчув зміни, що відбулися після того матчу?

– Багато говорили, тому що я є вихованцем «Динамо», багато років провів у Києві – а тут моя дебютна гра і дебютний гол. Я довго до цього йшов. Можу сказати одне: якщо ти мрієш про щось і йдеш до цього, одного разу воно вийде тобі назустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *