Ігор Бурбас: Андрій Павелко не тікає від криміналу, сьогодні не тікав і від журналістів

Сьогодні, 24 січня, президент УАФ Андрій Павелко зустрівся з журналістами і відповів на їхні питання. Деякі журналісти вирішили бойкотувати зустріч, адже на неї не був допущений Костянтин Андріюк.

Ігор Бурбас, який був присутній, у себе в телеграм-каналі опублікував допис, де похвалив Павелка за рішення провести діалог зі спортивною спільнотою. В коментарях підписники йому сказали, що цей допис виглядає “джинсою”.

“В Андрія Павелка «залізні яйця». Не тікає від криміналу, який йому шиють. Сьогодні не тікав і від публічних запитань. Жодних. За круглим столом із журналістами не було теплої ванни, не було табу на якійсь теми. Зате була пряма трансляція. Сміливо 👏

Після сьогоднішньої зустрічі не розумію лиш, чому раніше було не вийти до преси і зняти градус напруги в суспільстві, оминути такої порції негативу на свою адресу. Тим паче маючи на руках такі залізні докази невинуватості.

І тепер розумію та водночас співчуваю НАБУ, Нацполіції, офісу Прокуратури і іншим, які копають-копають, а накопати не можуть. Не буде ніякої показової посадки за грати. Можете гасити світло і розходитися.

Зате сьогодні поспливали цікаві документи – треба буде проаналізувати їх найближчим часом“, – написав Ігор Бурбас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *