Інгулець – Динамо: слова Младена Бартуловіча після матчу

В. о. головного тренера «Інгульця» Младен Бартулович прокоментував поразку від «Динамо» (1:2) у перенесеному матчі 1-го туру УПЛ.

«Спробую розмовляти українською мовою. Може, вона в мене не така досконала, як російська, але я спробую. Перш за все хочу подякувати всім героям, які боронять нашу країну і ми маємо можливість грати футбол. Також хочу подякувати нашому колишнього головному тренеру Сергію Дмитровичу Лавриненку за цей досвід, який він мені дав, за той період, який я з ним працював. І хочеться подякувати нашому президенту, який в такий важкий момент довірив мені таку можливість працювати.

По грі можу сказати, що це дуже добрий матч в нашому виконанні. Мені дуже сподобалося, як ми грали на початку матчу, до моменту з призначенням пенальті. Другий гол, я думаю, такий необов’язковий до перерви. А вже потім з «Динамо» важко грати… Порозмовляли з хлопцями у перерві, налаштували їх, що треба далі грати, що буде можливість забивати. Так воно і сталося, але іншого гола не вистачило. Можливо ще фарту», – сказав Бартулович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *