Шахтар – Зоря: слова Ігора Йовічевіча після матчу 13-го туру УПЛ

Ігор Йовічевіч

У рамках 13-го туру УПЛ Шахтар зустрівся із Зорею в матчі з кількома суддівськими помилками.

Наставник “гірників” Ігор Йовічевіч поділився думками про роботу арбітрів у цьому поєдинку.

“Можемо сказати точно, що суддівство нам не допомагає. Це очевидно. Щоб ніхто не думав, ніби судді нам допомагають. І сьогодні був доказ цьому: абсолютно чистий перший гол, і другий гол теж.

Однак суддівство також має свій комітет, який розбирає гру, як я розбираю гру своєї команди. Вони мають зробити висновки. Але це два чистих голи. Перший – точно. Тому що Степаненко не грав той м’яч, забив інший футболіст – чистий гол. І ми говоримо про явну помилку.

Звичайно, коли зараз дивишся на повтор, і команда теж подивилася, це очевидно впливає на результат. Який був другий тайм – за енергією, динамікою, але після таких незарахованих голів. Хто у футболі розуміється, розуміє, що це виграшний матч. Це виграшний матч.

Ти отримуєш позитивні емоції і доводиш до кінця гру до позитивного результату. Не зараховують один, не зараховують другий – скільки голів потрібно забити, щоб виграти матч? Очевидно, що сьогодні суддівство було не на нашу користь. Однак ми й не просимо, щоб судили на нашу користь, просто прагнемо, щоб було справедливо. Сьогодні не було так”, – сказав Йовічевіч.

На поточний момент у турнірній таблиці чемпіонату України Шахтар посідає 2 місце з 27 очками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *